Silikon Dy Komponentesh Polyester

6345

Silikon Dy Komponentesh Polyester

5.50 

SKU: 635 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Rrëshirë ankoruese tiksotropike, me dy përbërës, me bazë poliester. Aplikohet me pistoletë speciale (345ml) ose pistoletë silikoni (300ml) dhe mikser statik. Shërohet me shpejtësi. Lejon hapësirën e ngushtë të ankorimit midis pjesëve të fiksimit. I përshtatshëm për aplikime vertikale dhe horizontale.

Karakteristikat e zonës së aplikimit:Mund të përdoret për fiksim në materiale të zgavra, beton të ngurtë, gurë natyralë dhe granit, kanale kabllosh, fuga tubash, profile metalike, pajisje kuzhine dhe banjo.

Udhëzime për përdorim:Hiqni kapakun e vidës. Vidhosni mikserin statik në fishekun e duhur të injektimit. Fusni fishekun në armë. Lëreni armën në funksion derisa rrëshira që derdhet të kthehet në një gri uniforme. Spiranca është gati për përdorim. Mos përdorni 10 cm të para.

Udhëzime për materialet e ngurta:Përdorni një pjesë të përshtatshme për shpim. Hiqni pluhurin nga vrima. Injektoni rrëshirën derisa të mbushni 2/3 e vrimës së shpimit. Shtypni shufrën e ankorimit duke e kthyer manualisht (shihni kohën e xhelit). Shikoni kohën e kurimit për të ditur se kur mund të ngarkohet spiranca.

Udhëzime për materialet e zbrazëta:Përdorni një pjesë të përshtatshme për shpim. Fusni mëngën e duhur të shpuar. Injektoni rrëshirën. Fusni shufrën e ankorimit sipas kohës së xhelit. Shikoni kohën e kurimit për të ditur se kur mund të ngarkohet spiranca.

Siguria:Vishni mbrojtje të përshtatshme për duar dhe fytyrë. Në rast kontakti me lëkurën, lani lëkurën me shumë ujë dhe sapun.

Jetëgjatësia:Për 300 ml 12 muaj. Për 345 ml 15 muaj. Data e prodhimit është në produkt