Shport per Mbeturina 5L+ Mbajtese Letre As-755s Black 455007

res_57af847fd9fdb43d72aa3b57adfe1851

Shport per Mbeturina 5L+ Mbajtese Letre As-755s Black 455007

23.00 

  • Letra higjienike mund të vendosen në raftin e sipërm
  • Gjatësia e produktit është 63 cm, dhe diametri është 21 cm
  • Vëllimi i koshave të plehrave është 5 litra
  • Është praktik falë sistemit të ndezjes-fikjes së lehtë
SKU: 32141 Kategori:
Shihni shportën