Shport per Mbeturina 5L+ Mbajtese LetreAkb-755 Chrome 455006

res_71c9517170b02d0aeb1ba5303338b87b

Shport per Mbeturina 5L+ Mbajtese LetreAkb-755 Chrome 455006

23.00 

  • Letra higjienike mund të vendosen në raftin e sipërm
  • Gjatësia e produktit është 63 cm, dhe diametri është 21 cm
  • Vëllimi i koshave të plehrave është 5 litra
  • Është praktik falë sistemit të ndezjes-fikjes së lehtë
Shifra: 32142 Kategori:
View cart