Pastrues Myku 0.5l

WhatsApp Image 2022-02-03 at 14.15.07
PhotoRoom-20211105_142019

Pastrues Myku 0.5l

4.99 

  • Gati për Përdorim
  • Depërtim i lartë në sipërfaqe
  • Mjet për pastrimin dhe dizenfektimin e mykut dhe baktereve
SKU: 15788 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

INFORMACION PËR PRODUKTIN

Rekomandime për përdorim
Përdoret në të gjitha ato hapësira apo sipërfaqe me prezencë myku, si në nyjet e fugave të pllakave, kryesisht në tualete, ballkone, kuzhina dhe në sipërfaqe silikoni si lavamane, pjata dushi etj., si dhe për eliminimin. e mykut për shkak të lagështirës nga sipërfaqet e bojës në mure dhe tavane.

Magazinimi
36 muaj nëse ruhet në një vend të thatë, larg burimeve të nxehtësisë, në një temperaturë ndërmjet +5°C dhe +30°C. Mbroni atë nga ngrica.