Pantolla Lio Me Rripa Hiri+zi

ripa hiri zi

Pantolla Lio Me Rripa Hiri+zi

18.90 

  • Xhepa për Mbrojtëset e Gjurit, për Lapsa dhe Vizore, Xhepa për Mbajtjen e Veglave, Xhep Mbrapa
  • Material që zgjerohet për shtim të lëvizshmërisë dhe komfortit
  • Pantollona Dimërore
SKU: 19850 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56