Nxemse per Banjo 1200w 502005

image612c971f0dc7a
image612c971ecc68d

Nxemse per Banjo 1200w 502005

22.00 

Shifra: 32103 Kategori
Shiko Shportën

Description

Ngjyrë prokromi me buzë të dyfishta të rrumbullakosura që është e qëndrueshme në temperatura të larta dhe lejon që nxehtësia të drejtohet në drejtimin e dëshiruar. Ngrohësi elektrik ka një ngrohës me tub infra të kuqe me fuqi 1200 W. Është menduar për përdorim në amvisëri, kryesisht për ngrohjen e banjës dhe, nëse është e nevojshme, për dhoma të tjera. 

Shpejtësia e lartë e ngrohjes.

Mundësia e rrotullimit mes 15° dhe 90°.

Dimensionet: 11 x 17 x 51.2 cm