Ndriques Koke pa63

123123123123
qsssaa

Ndriques Koke pa63

9.90 

Shifra: 12372 Kategori: , ,
Shihni shportën

Përshkrim

Karakteristikat:
Shkëlqimi: 100 Lumens
Distanca e rrezeve: 10 jardë (e lartë)
5 metra (mesatar)
Koha e funksionimit: 8 orë
Bateritë: AAA x 3 të përfshira
Funksioni: High-Medium-Flash
E ndritshme
kompakt dhe i lehtë
Kontrolli i animit për pozicione të ndryshme pune
Veshje e fortë e gomës