Motor Sharre-3,0 Kf-18 F2218 Wurth

2 Vite Garancion
0011627_sharre-motorike-benzini-45cc

Motor Sharre-3,0 Kf-18 F2218 Wurth

154.99 

  • Sharrë elektrike me benzin
  • Vëlllimi i motorit: 52cc
  • Fuqia e motorit: 2.2kw
  • Gjatësia e tehut: 45cm
  • Diametri i cilindrit: 45mm
  • Kapaciteti i karburantit: 550ml
  • Kapaciteti i vajit: 260ml
Shifra: 31515 Kategori:
View cart

Përshkrimi

mri atribut Vlera e atributit.
Fuqia 2,2kW
Pesha 7,9kg
Motori 2-taktësh, i ftohur në ajër
Rezervuar i karburantit 0,55L
Vëllimi 52cc
Përzierje karburantesh Benzinë ​​pa plumb: vaj 2T, 40:1
Hapi i zinxhirit dhe Utor 0,325”x 0,058″
Pompë vaji Automatike, e rregullueshme
Gjatësia e tehut 46 cm – 18”