Mbushes Baterie Einhell Cc-bc 10 E

einhell-car-classic-battery-charger-cc-bc-10-e-productimage-1
einhell-car-classic-battery-charger-cc-bc-10-e-example_usage-2
einhell-car-classic-battery-charger-cc-bc-10-e-detail_image-3
einhell-car-classic-battery-charger-cc-bc-10-e-detail_image-4
einhell-car-classic-battery-charger-cc-bc-10-e-detail_image-5

Mbushes Baterie Einhell Cc-bc 10 E

47.00 

  • Furnizimi me rrjet: 230V- 50Hz
  • Tensioni i karikimit” 12V
  • Rryma e karikimit Min.(arith./eff.)- Maks.(arith./eff.) në 12 V dc 10 / [-] A
  • Rryma e karikimit (arith./eff.) me ngarkesë automatike në 12 V dc 7,1 / 10 A
Shifra: 31035 Kategorit , ,
Shiko Shportën

Description

Karikuesi i baterisë CC-BC 10 E është një pajisje e fuqishme automatike e karikimit elektronik 12 V. Rryma aktuale e karikimit mund të lexohet në mënyrë të sigurt përmes amperemetrit të integruar. Sistemi elektronik i karikimit kufizon tensionin e karikimit në maksimum 14,1 Volt (kurba e karikimit IU); Kështu, një mbingarkesë e baterisë së mbyllur është e pamundur dhe procesi i karikimit nuk duhet të kontrollohet. Prandaj, pajisja e karikimit të baterive është veçanërisht e përshtatshme për bateri moderne, pa mirëmbajtje, si dhe për ruajtjen e karikimit të baterive të përdorura pak. Të dy kapëset e terminalit të fuqishëm dhe të izoluar sigurojnë kontakt optimal me terminalet e baterisë në çdo kohë. Pajisja mund të transportohet në mënyrë të sigurtë dhe të lehtë nga doreza mbajtëse e përshtatshme dhe e qëndrueshme.