Mates I Lageshtis Tfa 305505

81jQdmvS0rL._AC_SL1500_
81LN88y3FmL._AC_SL1500_

Mates I Lageshtis Tfa 305505

33.50 

SKU: 31226 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Matës i lagështisë së materialit për kontroll të lehtë të druve të zjarrit
  • Vjen me ekran LED Druri dhe material ndërtimi
  • Tregimi i temperaturës
  • Prodhuar ne Gjermani
  • Për kontroll të lehtë të druve të zjarrit