Lopatë me Maje Profesionale

28.0111
lopate1
28.011
28.01111
28.01

Lopatë me Maje Profesionale

6.50 

SKU: 7889 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Lopata me majë profesionale është prej çeliku bori të ngurtësuar shumë rezistent dhe është e lyer me ngjyrë blu. Ky mjet është shumë rezistent, i përshtatshëm edhe për punët më të vështira dhe është i pajisur me një majë profesionale dhe një shpatull, por nuk është i pajisur me dorezë.