Ktc40306b-s411 Kuti Pune Tager Kistenberg

TagerCase_KTG_40256_widok_04.png
TagerCase_KTG_40256_widok_01_opakowanie.png

Ktc40306b-s411 Kuti Pune Tager Kistenberg

39.99 

  • Dimensionet: 415 x 290 x 295mm
Shifra: 30426 Kategori:
View cart

Përshkrimi

Kabineti për organizatorët TAGER:
– Trup mbështetës i qëndrueshëm dhe rezistent i bërë nga një përzierje polimeresh.
– I lëvizshëm.
– E stivueshme.
– Mund të montohet në mur.
– Dorezë ergonomike.
– Hapësirë ​​magazinimi prej materiali të butë.
– E punuar me materiale të shkëlqyera për 3 organizatorë TAGER me përmasa 390 x 284 x 60 mm