Komoda PVC SIENA G16 60cm

SIENA-G16

Komoda PVC SIENA G16 60cm

SKU: 32444-1 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.