Komoda PVC MADRID C10

Untitled (2)

Komoda PVC MADRID C10

  • Dimensioni Komodës: 100x54x42 cm
  • Dollap AT-C10: 120x26x16 cm
Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.