Komoda PVC LONDON C4

Untitled (35)

Komoda PVC LONDON C4

225.00 

  • Dimensioni Komodës: 100cm
  • Dollap LO2 26cm C4
Shifra: 31752 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.