Komoda PVC DOHA 80cm

doha

Komoda PVC DOHA 80cm

275.00 

Shifra: 32701 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.