Komoda PVC AUSTIN 80cm

austin

Komoda PVC AUSTIN 80cm

299.00 

Shifra: 32697 Kategori:
View cart

Përshkrimi

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.