Komoda PVC ATLANTA ME FIJOKA 80cm

ATLANTA-ME-FIJOKA

Komoda PVC ATLANTA ME FIJOKA 80cm

Shifra: 320995 Kategori
Shiko Shportën

Description

  • Komoda Plastike 100% PVC.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe zjarri.
  • Është jashtëzakonisht e qëndrueshme.