Khvwm Kuti Pune Heavy Kistenberg

-20%
20184
Heavy_KHVW_M_widok_05_2_0.png
Heavy_KHVW_M_widok_04_C.png

Khvwm Kuti Pune Heavy Kistenberg

30.44 

  • Dimensionet: 450 x 360 x 640 mm
Shifra: 20184 Kategori
Shiko Shportën

Description

Kuti pune e rëndë:

– Rrota të mëdha për transport të lehtë të kutisë.
– Trup modular i bërë nga përzierje polimerësh të përforcuar.
– Struktura e murit të përforcuar.
– Dorezë e qëndrueshme e palosshme e bërë nga ABS.
– Mbërthyes të fortë çeliku të galvanizuar.
– Një copë litari e fortë siguron që produkti të jetë rezistent ndaj pluhurit dhe ujit.
– Tabaka funksionale brenda.
– Organizues në një mbulesë polikarbonati me ndarje dhe kosha.
– Mund të çmontohet për transport.