Kapro Nivelizues Libell 730 80cm

730-iso-GENERAL-1
730_VIAL-1-1030×694
730_end_caps-1030×694
730_APL2-1-1030×694
730_APL1-1030×694
730_front-1030×694

Kapro Nivelizues Libell 730 80cm

27.00 

Shifra: 32067 Kategori:
View cart

Përshkrimi

730 TOPCAST

 Niveli i Kastit  Profesional

Veçoritë

  • 2 shishe të ngurta akrilike rezistente ndaj goditjeve Përfshirë

– Horizontale dhe vertikale

  • Trup konik prej alumini të derdhur të rëndë
  • Saktësia: <0,5 mm/m (0,0005″/”)
  • Trup konik prej alumini të derdhur të rëndë
  • 2 jastëkë goditës “kudhër” të derdhur prej alumini
  • Matës i diametrit të shpimit
  • Vrima e varjes