Kapro Meter 19mm 3m

510-iso-1-1030×694 (1)
510-card-1030×694
510-apl3-1030×694
510-apl1-1030×694
510-apl2-1030×694

Kapro Meter 19mm 3m

6.50 

SKU: 32057 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

510 Optivision™ Rollmeter

Shirit matës magnetik

Veçoritë

  • Teh me printim të dyfishtë të rëndë për lexim horizontal dhe vertikal
  • Printim me tre ngjyra për lexim të shpejtë dhe të lehtë
  • Rezistent ndaj konsumit të veshur me najloni
  • Teh që mbyllet vetë
  • Rikthimi i butonit të shtypur
  • Ganpa fundore magnetike me dy anë
  • Zgjatje e shkëlqyer e tehut
  • Kapëse rripi e fortë
  • Dizajn ergonomik
  • Rezistente ndaj goditjeve