Kamer Sigurie Wi-Fi Hd 2mp

PNIIP230TLR_1
PNIIP230TLR_2
PNIIP230TLR_6
PNIIP230TLR_5

Kamer Sigurie Wi-Fi Hd 2mp

38.49 

Disponueshmëria:: E SHITUR SKU: 31294 Kategori:

Përshkrim

Specifikat Teknike
  • Kualitet i lartë i incizimeve HD
  • Instalim në Android & IOS
  • Funskionim me WiFi
  • Detektortë i lëvizjeve, njoftues ne aplikacion për çdo lëvizje
  • IP66-Rezistente ndaj borës, shiut si dhe temperaturave të ulta dhe të larta
  • Rrotullo, zmadho, lëviz kamerën përmes telefonit tuaj
  • Vëzhgim në kohë reale
  • Audio e dyanshme
  • Vizion Nate