Kabllo per Automjete 500AMP

5555
5555.1
5555.2

Kabllo per Automjete 500AMP

4.50 

SKU: 5554 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Karakteristikat:

  • E ndërtuar nga tela alumini e veshur me bakër të bllokuar për forcë, fleksibilitet dhe rezistencë ndaj kthesave
  • Kabllo me matës të rëndë 4 me kapëse të veshura me bakër
  • Kabllot përforcuese vijnë me një çantë udhëtimi
  • E koduar me ngjyra e kuqe dhe e zezë për terminalet pozitive dhe negative
  • E përkryer për makina, kamionë, furgona, motoçikleta dhe SUV