Kabllo Vazhduese 15m 3×1.5mm Uk1515 Emf 415016

19

Kabllo Vazhduese 15m 3×1.5mm Uk1515 Emf 415016

15.49 

  • Gjatësia e kabllos: 15 metra
  • Trashësia e kabllos: 3×1.5mm
  • Prizë mashkull dhe prizë 1-kahëshe Lloji fundor
  • CE- Kabllo i certifikuar
  • Ngjyra: Portokalli
SKU: 30732 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Kordoni zgjatues i serisë MB është i përshtatshëm për përdorimin e aplikacioneve të brendshme ose të jashtme. Priza e tipit francez dhe bashkimi portativ Schuko sigurojnë lëvizshmëri më të lartë gjatë një mjedisi pune me një zonë të gjerë.

  • Prizë mashkull dhe prizë 1-kahëshe Lloji fundor
  • CE- Kabllo i certifikuar
  • Ngjyra: Portokalli
  • Artikulli Nr: MB-(Specifikimet e kabllove)