Jelek Lio Hiri+zi

PhotoRoom-20211031_110948

Jelek Lio Hiri+zi

15.00 

  • Jelek Dimëror
  • Anë elastike për lirshmëri në lëvizje
  • Hapje me kopsa dhe zinxhire të fshehur
  • 4 Xhepa për vendosje të sigurt
SKU: 11224 Kategori:
Spastroje

Informacion shtesë

Madhësia

46, 48, 50, 52, 54, 56