Gyp për Ujitje 1/2 50m WGL1/250

55529
55470
55469

Gyp për Ujitje 1/2 50m WGL1/250

37.00 

SKU: 9286 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

GYP PËR UJITJE- GOLD LINE – Zorrë kopshti me 3 shtresa, të përforcuar. E bërë nga PVC e butë me peshë dhe qëndrueshmëri të shtuar.
Shtresa e parë – PVC e brendshme, e zezë rezistente ndaj UV dhe depozitimit të algave në zorrë
Shtresa e dytë – gërshetë me fije sintetike të kryqëzuara
shtresa e tretë – e jashtme, portokalli me tre vija gri, PVC e butë.