Gyp për Ujitje 1/2 30m WGL1/230

55529
55470
55469

Gyp për Ujitje 1/2 30m WGL1/230

22.99 

SKU: 31573 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

GYP PËR UJITJE- GOLD LINE – Zorrë kopshti me 3 shtresa, të përforcuar. E bërë nga PVC e butë me peshë dhe qëndrueshmëri të shtuar.
Shtresa e parë – PVC e brendshme, e zezë rezistente ndaj UV dhe depozitimit të algave në zorrë
Shtresa e dytë – gërshetë me fije sintetike të kryqëzuara
shtresa e tretë – e jashtme, portokalli me tre vija gri, PVC e butë.