Go color 25kg

viber_image_2022-03-22_09-58-36-141

Go color 25kg

18.50 

SKU: 31231 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Karakteristikat
• Fuqia e madhe fshehëse
• Bardhësia e madhe • Finitura e lëmuar mat
• Veti shumë të mira pune dhe nivelimi
• Ngjitje e fortë dhe tharje e shpejtë
• Pa amoniak
• Zgjidhje ekonomike për lyerje dhe freskim të shpeshtë

Rekomandime për përdorim
Sipërfaqe të brendshme prej suvaje, betoni, tullash, druri , llaç, karton gipsi,
plastikë etj.

Ruajtja
36 muaj, me kusht që kanaçet të qëndrojnë të mbyllura dhe në
kushte normale ruajtjeje .
Shënime
• Në sipërfaqe betoni të freskëta rekomandohet aplikimi i produktit të
paktën pas 30-40 ditësh.
• Rekomandohet të shmanget aplikimi i produktit në temperatura
nën 5ºC.
Paketimi : Kova plastike : 15lit