Ecosoft Standard 3-stage Filter Fmv3ecostd

-18%
ru_troynoy_filtr_ecosoft_standard_ua_potriyniy_filtr_ecosoft_standard.png
fmv3ecostd_2.png
fmv3ecostd-_1_.jpg
fmv3ecostd-_2_.jpg
fmv3ecostd-_3_.jpg

Ecosoft Standard 3-stage Filter Fmv3ecostd

70.00 

  •  Filtri i trefishtë Ecosoft Standard është zgjidhje e duhur për pastrimin e ujit të pijshëm.
  •  Pastrimi kryhet në 3 faza, për secilën prej të cilave sigurohet një fishek karboni i aktivizuar të kokosit i veçantë si pjesë e filtrit.
  •  Mund të instalohet lehtësisht në dollap nën lavaman.
  •  Uji I filtruar nuk ndikon në krijimin e gëlqeres.
  •  Shpejtësia rrjedhës së filtrimit 1l/min.
  • Uji i pastruar duke përdorur filtrin Ecosoft Standard mund të përdoret për të pirë, gatim, lule për ujitje, si dhe për avullim në pajisjet shtëpiake (hekuri).
Shifra: 30825 Kategori:
View cart