Ecosoft Scalex Anti-scale Boiler Fose200eco

Më e Shitura
ru_filtr_ot_nakipi_ecosoft_scalex_dlya_boylerov_i_kotlov_ua_filtr_vid_nakipu_ecosoft_scalex_dlya_boy.png
de4a579dde6ce614e1534d94b8a47905.png
ru_filtr_ot_nakipi_ecosoft_ecozon_dlya_boylerov_i_kotlov_ua.png
FILTER PER BOJLER 2

Ecosoft Scalex Anti-scale Boiler Fose200eco

24.00 

  • Filtri Ecosoft Scalex parandalon shfaqjen e gëlqeres në bojler
  • Kapaciteti prej 20.000 L
  • Filtri kundër gëlqeres kursen deri në 30% konsumin e energjisë, kështu që rrit efikasitetin dhe zgjat jetën e shërbimit të bojlerit
  •  Filtri përmban një dizajn inovativ dhe miqësor ndaj mjedisit, kështu që nuk ka fosfate dhe polifosfate
SKU: 30815 Kategori:
Shihni shportën