Ecosoft Cto Carbon Filter 4.5 X20 Chvcb4520eco

ecosoft_carbon_block_replacement_filter_4_5_kh20.png

Ecosoft Cto Carbon Filter 4.5 X20 Chvcb4520eco

44.00 

  • Ofron ujë të pastër për pije, gatim dhe larje.
  • Kapaciteti maksimal i filtrit 50,000 L
SKU: 30836 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

Filterat e Zëvendësimit të Blloqeve të Karbonit Ecosoft reduktojnë nënproduktet e klorit dhe klorifikimit, fenolet, petrokimikatet dhe pesticidet. Filtri përmirëson shumë ngjyrën, shijen dhe erën e ujit të pijshëm. Ai përmban një bllok cilësor të aktivizuar nga lëvozhga e kokosit, duke u dhënë konsumatorëve ujë të shijshëm dhe të pastër.