Bojler Tesy 80l Horizontal

13261
BiLight-GCH

Bojler Tesy 80l Horizontal

150.00 

Periudha e garancisë: 5 vjet
Vëllimi: 82 L
Fuqia e vlerësuar : 2000 W
Klasa e energjisë: C
Koha e ngrohjes: 2 orë 08 minuta
Diametri: 440 mm
Lartësia: 855 mm
Gjerësia: 440 mm
Thellësia: 467 mm (përfshirë kllapa)

SKU: 13261 Kategori:
Shihni shportën

Përshkrim

5 VJET GARANCION për rezervuarin kur lidhet drejtpërdrejt me rezervuarin e ujit /
Nëse lidhet drejtpërdrejt me pompën e ujit ose rrjetin e ujit, duhet të instalohet një enë nën presion

Ngrohësit e ujit të serisë BiLight janë zhvilluar në përputhje me standardet më të larta evropiane të sigurisë dhe kërkesat e cilësisë. Gama e produkteve ofron modele me kapacitet ruajtës prej 50 deri në 150 litra.

• EFEKTI I PISTONIT për kontrollin e shpejtësisë së ujit në hyrje dhe rritjen e sasisë së ujit të nxehtë deri në 15%.

• INSUTECH – një teknologji e brendshme TESY për izolim shumë efikas dhe humbje jashtëzakonisht të ulëta të nxehtësisë

• Treguesi BiLight për njohje të lehtë dhe të shpejtë të mënyrave të punës

• Ndërprerës elektrik i ndezjes/fikjes

• Mbrojtje nga ngrirja

• Veshje CrystalTech për mbrojtje nga korrozioni

• Saldimi me hark plazmatik i rezervuarit të ujit për jetëgjatësi të dobishme

Specifikimet

  • 82 litra
  • Diametri 440 mm
  • Vëllimi: 50L
  • Fuqia e vlerësuar: 3000 W
  • Konsumi vjetor: 1422 kWh
  • Klasa e energjisë: C
  • Koha e ngrohjes: 1h 25min
  • Lartësia: 440 mm
  • Gjerësia: 855 mm
  • Thellësia: 467 mm