Tharëse Rrobash Akordiyon

1187789168.jpg
629506743459451.jpg
863027311052835.jpg
848084367523382.jpg

Tharëse Rrobash Akordiyon

17.50 

  • Kapaciteti i varjes së rrobave: 7m
  • Përdoret në banjo dhe ballkone
Disponueshmëria:: E SHITUR SKU: 20078 Kategori: